sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tästä se lähtee!




Eli tästä se lähtee! 37 neliöisestä kämpästä on saatava karsittua ja kulutettua tavaraa siihen pisteeseen, että kun täältä muutan pienempään kotiin ei tulisi ahdasta olkoon uusi kämppä sitten vaikka solussa.
Esittelen nyt kotini ja dokumentoin kuvilla progressia. Viimeistään muuttaessa näette paljon olen saanut karsittua jos en sitten ollenkaan ja tämä prokkis pääsee jatkumaan uudessa kodissa. :)

 
 Aloitetaan aluksi wc tilasta...

Tästä on karsittu paljon muuton jälkeen kuten vanhentuneita rasvoja ja ihan älytöntä tilpehööriä joita on tullu kerättyä tai saatu ilmaiseksi.
Tämän hetkinen vaiva ovat ihotuotteet joita on jostain syystä monta kappaletta vaikka vanhatkaan eivät ole edes loppuun kulutettuja. Eli tarjoitus olisi käyttää olemassa olevat (loogista) ennen kuin edes harkitsen ostavani uutta. Turha hamstraaminen vie tilaa ja pahimmassa tapauksessa tuote voi ehtiä vanheta sen ylipalttisen hamstraamisen ohessa ja tulla käyttökelvottomaksi.
Jotkut rasvat ovat saattaneet esim kuivua ennen käyttöön ottoa ja olen saanut kokea karvaan pettymyksen aika usein. Liian usein.




Makuuhuoneessa olisi tarkoitus saada ulos vitriini ja 
jos tuleva koti on pieni niin meikkipöytä SAATTAA mennä ja kirjahylly.
Tästä en ole kauhean varma koska meikkipöytä on kuitenkin aika uusi ja kirjahylly on saatu isäpuoleltani ja on kuitenkin aika akuutti sarjakuvilleni.  





Vaatekaappi on aivan omaa luokkaansa. 
Pyyhkeitä löytyy vaikka koko armeejalle ja vaatteita voisi viiä Uffiin.
Pitäisi ennen muuttoa käydä vaatteet läpi ja viedä jakoon kerta moni paita on pesussa peinentynyt jonka jälkeen ovat jääneet käyttämättä ja vievät täten tilaa. 



Keittiössä pitäisi luopua ja organisoida paikkoja niin että asiat on fiksusti laitettu näkyville.
Käytän oikeasti aika vähän astioita eikä minulle käy pahemmin massoittain vieraita. 
Joidenkin astioiden kohdalla laittaisin kellariin säilöön niin että pääsisin niitä sitten lainaamaan muille joilla on isot kekkerit tulossa.



Olkkarista lähtee keittiönpöytä ja jos tiukaksi menee niin nahkasohva. 
Muusta en ole valmis vielä luopumaan.

Mutta päivän työ olisi tässä!
Järkkäsin eteisen kaappia ja otin kaikki kasassa olevat kengät esille. Kesästä talvikenkiin.
En omista paljoakaan jalkineita kenkäkoon ollessa se 42-43 
Joukossa löytyy karsittavaa koska olen säästänyt hyvin huonossa kunnossa olevia kenkiä. 
En ole heittänyt rikkinäsiä tennareita niiden ollessa erikoiseriä tai muistojen takia pois.
Eli nyt lähti tästä satsista yhteensä 5 paria roskiin. 
Olivat niin huonossa kunnossa ettei niitä kukaan olisi ottanutkaan vastaan jos olisin laittanut kiertämään. 


Jäljelle jäi aika akuuttiset ja varakengät jos talvi jalkineet pettävät kuten tänävuonna ostetut maiharit saattavat kohtapuolin tehdä.


 

2 kommenttia:

  1. Älä missään nimessä luovu kirjahyllystä, tuut huutamaan turhautumisesta jos sen teet x) Son kuitenkin ihan älyttömän kätevä säilytysväline. Ja pöytätilaakin kannattaa olla aina. Yllättävän paljon saa tavaraa mahtumaan pieneenkin kämppään, jopa niin ettei tule ahdasta :D Mutta loistava prokkis, pidän sille peukkuja ja haaveilen itsekin joskus aloittavani vastaavaa... Ihan vaan jotta seuraava muutto ois edes vähän helpompi kuin mitä se nykyisellään tulisi olemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hylly pitää sitten vaa maalata. Sen ollessa pelkkää puupintaa sitä on tuskaa pitää puhtaana. Parvekkeella minulla on minipöytä että se jos mahtuu tulee mukaan uuteen kotiin tai kellariin ja meikkipöytä ainakin voisi tulla mukaan. Päätin nyt pitää siitä vielä kiinni kerta se on aika uusi. Onhan siinä kätsy työskennelläkkin :)

      Joo tavaran määrän vähennys auttaa muutossa paljon xD Varsinkin jos hetken vietän aikaa mamman nurkissa :G

      Poista